Termeni si conditii


Magazinul online www.daro-online.ro este proprietatea S.C. Daro Online S.R.L. cu sediul social in Bucuresti,  Numar de Inregistrare la Registrul Comertului: J40/7726/2014, CUI 33327875.
Inainte de a vizita magazinul nostru online va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos.
S.C. Daro Online S.R.L.  isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila.
Produsele se comercializeaza doar pe teritoriul Romaniei.
S.C. Daro Online S.R.L  isi rezerva dreptul de a opera modificari ale preturilor afisate pe site fara o notificare prealabila. Orice comanda finalizata insa va fi livrata la pretul afisat in momentul efectuarii acesteia.
Exista posibilitatea ca unele produse afisate pe site sa nu fie disponibile chiar daca apar a fi in stoc. Stocul variaza zilnic si exista posibiliatea sa nu fie actualizat in timp real. In astfel de situatii veti fi contactat telefonic pentru a se stabili o alta data de livrare sau anularea comenzii.
Imaginile atasate produselor sunt cu caracter informativ.
Toate produsele sunt compatibile daca nu este specificat in mod explicit ca fiind originale.

Modalitati de livrare si plata
Comenzile sunt procesate in ordinea in care intra. 
Comenzile nu pot fi procesate in zile nelucratoare (sambata, duminca si sarbatorile legale)
Dupa ce ati efectuat comanda pe site, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri pentru confirmarea comenzii si pentru a stabili detaliile legate de livrare. Expedierea se va realiza dupa confirmarea telefonica a comenzii.
Comenzile efectuate si confirmate pana la ora 15.00 vor pleca de la noi in aceasi zi. Comenzile plasate si/sau confirmate dupa ora 15 vor fi procesate a doua zi.
Livrarea produselor se face in 24-48 de ore prin curier sau 2-4 zile lucratoare prin Posta Romana.
Daca localitatea dumneavoastra nu este in aria de acoperire a curierului veti fi anuntat pentru a stabili o noua metoda de livrare.
Predarea personala se realizeaza doar in punctele mentionate. Daca optati pentru aceasta veti fi contactat de unul dintre agentii nostri pentru a stabili detaliile de predare.
Plata produselor comandate se face in sistem ramburs, in momentul in care primiti coletul.
Pentru produsele ridicate prin predare personala plata se face in numerar la primirea produsului si a Bonului Fiscal.

Garantie
Garantia produselor este asigurata de S.C. Daro Online S.R.L prin repararea sau inlocuirea produsului in cauza in max 30 zile lucratoare. Doar in cazul in care produsul nu mai poate fi reparat sau inlocuit se va returna contravaloarea acestuia cumparatorului.
Perioada de garantie difera in functie de produs si va fi specificata in pagina de comanda a acestuia.
Toate produsele sunt insotite de factura sau bon fiscal, in baza acestora oferinduse garantia. Responsabilitatea pastrarii facturii/bonului fiscal cade in sarcina cumparatorului. Pierderea acestora duce la pierderea garantiei. 
In cazul improbabil in care ati primit produsul fara bon fiscal sau factura aveti obligatia de a anunta lipsa acestora in scris la daro.online4@gmail.com in maximum 7 zile de la primirea produsului. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare si nu vom putea oferi la cerere aceste documente.
Pentru a beneficia de garantie cumparatorul trebuie sa prezinte:
a) Produsul si toate accesoriile ce il insotesc,
b) Factura fiscala sau bonul fiscal.
Garantia se pierde si in urmatorele cazuri:
produsul prezinta urme de lovituri, crapaturi, ciobiri etc
produsul a fost utilizat in conditii neadecvate (tensiune de alimentare necorespunzatoare, praf, umiditate, temperaturi extreme)
produsele nu au etichetele, accesoriile cu care au fost achizitionate.
defecte cauzate de varsarea de lichide peste si in interiorul produselor.

Politica de returnare
Orice produs cumparat poate fi returnat daca nu sunteti multumit de el in 14 zile fara invocarea unui motiv, achitand doar taxa de curierat pentru retur. 
Conditia impusa este ca produsul sa ajunga exact in aceeasi stare in care v-a fost livrat (fara zgarieturi, lovituri in perfecta stare de functionare), în ambalajul original complet si cu toate etichetele intacte, cu toate accesoriile si consumabilele aferente, impreuna cu Factura Fiscala sau Bonul Fiscal in original.
Pretul transportului de retur este suportat de noi daca:

  • produsul este defect;
  • produsul nu are caracteristicile tehnice specificate;
  • produsul a fost livrat gresit.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii returului, dupa verificarea produsului returnat, prin transfer bancar. Clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii. Nu vom ridica coletele trimise cu plata ramburs.
Va rugam sa ne anunati inainte sa returnati un produs.

Copyright © It Exclusiv 2017