Plata si livrare

Metode de livrare

Curier Rapid (FanCurier) - 15 lei
Predare Personala  Bucuresti (Piata Unirii, Sebastian) – fara cost de transport

Dupa ce ati efectuat comanda pe site, veti fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri pentru confirmarea comenzii si pentru a stabili detaliile legate de livrare. 
Daca localitatea dumneavoastra nu este in aria de acoperire a curierului veti fi anuntat pentru a stabili o noua metoda de livrare.
Livrarea produselor se face in 24-48 de ore prin curier sau 2-4 zile lucratoare prin Posta Romana din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Comenzile efectuate si confirmate pana la ora 15.00 vor pleca de la noi in aceasi zi. Comenzile plasate si/sau confirmate dupa ora 15 vor fi procesate a doua zi.
Predarea personala se realizeaza doar in punctele mentionate. Daca optati pentru aceasta veti fi contactat de unul dintre agentii nostri pentru a stabili detaliile de predare.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletului la primire, in prezenta curierului si sa solicitati intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletul prezinta urme de deteriorare (indoituri, crapaturi, urme de deschidere). Orice reclamatie ulterioara nu va putea fi luata in considerare.

Metoda de plata

Plata produselor comandate se face in sistem ramburs, in momentul in care primiti coletul.
Pentru produsele ridicate prin predare personala plata se face in numerar la primirea produsului si a Bonului Fiscal.

Copyright © It Exclusiv 2017